Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Ringerikskraft Entreprenør

Enteprenørvirksomheten til Ringerikskraft består av Laje og SMARTservice. Våre forretningsområder er prosjektering, utbygging og vedlikehold av elnett, belysning/veiteknikk, byggestrøm, elbillading, datasenterdrift, telekommunikasjon og AMS-installasjon og drift.

SMARTservice

SMARTservice er en prosjektrettet virksomhet med høy dynamisk evne. Gjennom vår erfaring fra AMS-utrullingen i Norge fra 2015 - 2020 har vi skaffet oss unik spisskompetanse på planlegging og logistikk, booking, installasjon og prosjektledelse på større og mindre prosjekter. Vi jobber nå videre med AMS-drift ved å levere tjenester for måling, avregning, fakturering, innfordring og kundetjenester. Vår gode erfaring med utrullingen i Norge har gjort at vi nå også gjennomfører AMS-utrulling i Sverige.

Laje

Laje Entreprenør er en tverrfaglig infrastrukturleverandør innen fagfeltene energi, telekommunikasjon og veiteknikk. Selskapet har avdelinger på Hamar, Lillehammer, Raufoss, Minnesund og Kongsvinger. Laje er et Østlands-uttrykk som betyr "et realt dagsverk". Arbeidsvilje og pålitelighet må til for å få jobben gjort - og det er derfor kundene velger Laje.

Hei, det ser ut til at du bruker Internet Explorer. Denne nettleseren blir ikke lenger støttet av Microsoft, og du kan oppleve at noen elementer på denne siden ikke oppfører seg helt som det skal. Vi anbefaler at du laster ned en moderne nettleser for en bedre opplevelse og økt sikkerhet.