Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Føie

Nettselskapet i Ringerike, Hole og Nore.

 

Ringerikskraft Produksjon

Vannkraft lager ren Ringerikskraft

 

Kraftriket

Din lokale strømleverandør

Styrker Kople med nytt eierskap

Gjennom investeringsfondet Cube Infrastructure Fund III (Cube) skal Cube Infrastructure Managers investere 390 millioner kroner i ladeoperatøren Kople. Kople vil med sine 14 ansatte og hovedkontor på Hønefoss få betydelig styrket sine muskler til vekst og utvikling i både det norske og nordiske markedet for ladeinfrastruktur til elbil. Cube vil bli majoritetseier i selskapet og inngår partnerskap med Ringerikskraft for å bistå med strategi og økonomisk styrke i et stadig voksende marked.

Ringerikskraft Nett blir Føie

Mot slutten av 2021 bytter Ringerikskraft Nett navn til Føie. Årsaken til navneendringen er et nytt myndighetskrav der nettselskap i et energikonsern ikke lenger kan ha samme eller lignende navn som morselskapet og annen konkurranseutsatt virksomhet i konsernet.

Kundeservice

Velkommen til kundeservicesidene våre. Se gjennom ofte stilte spørsmål, eller send oss en henvendelse - så hjelper vi deg så raskt som mulig.

BLOGG
5. oktober 2021

Basketball for alle

Hvordan er det egentlig å drive en klubb midt i en pandemi? Og hva er det egentlig som driver noen til å stille opp år etter år, etter år? Vi slo oss ned sammen med ildsjelen Tomas Johansen i Hønefoss Basketballklubb for å ta en prat.

Lær mer Se flere blogginnlegg