God alene, best sammen

Vi tror på utvikling, kompetanse og visjoner. Vi i Ringerikskraft er gode alene, men best sammen. Lurer du på hvem vi er? Les mer om hele konsernet her.

Fossen i flom

Vår virksomhet

Vi griper mulighetene og jobber aktivt for best mulige løsninger og resultater for kunder, eiere og lokalmiljø.

Ringerikskraft sponser Rockefroskene

Sponsorstøtte

Vi sponser lokal bredde og vi heier på deg som har et bankende hjertet for lokalsamfunnet.

Finansiell informasjon

Her finner du link til vår digitale årsrapporter og PDF'er av tidligere rapporter.

Ringerikskraft - god alene, best sammen

Presse og media

Her finner du pressemeldinger, kontaktpersoner og profilsenter

Jobb og utdanning

Hos oss har vi ansatte med ulik erfaringsbakgrunn og ulike utdannelser. Vår målsetting er å være en av regionens mest spennende arbeidsplasser.

Ledige stillinger i Ringerikskraft:

Godkjent lærebedrift

Ringerikskraft har lang erfaring som lærebedrift, og vi gleder oss til å ta imot unge og engasjerte lærlinger hvert eneste år.

Lær mer

Ledige stillinger hos våre datterselskaper

Nettservice

Les mer

Nettservice

Nettservice leverer elentreprenørtjenester til rett tid, med riktig kvalitet og pris - og med et mål om null skader. Vår målsetting er å være en av regionens mest spennende arbeidsplasser. Vil du bli en av oss?

Se ledige stillinger

Laje Nettservice

Les mer

Laje Nettservice

Laje Nettservice AS er innlandets eget selskap for bygging av infrastruktur innen områdene energi, telekommunikasjon og veilys/veiteknikk. Laje har satt mål av seg om å være landets mest reale arbeidsplass. Er du klar for en variert og spennende arbeidshverdag?

Se ledige stillinger

Kople

Les mer

Kople

Kople leverer skreddersydde ladeanlegg til destinasjoner, næringsbygg, butikker, kommuner og borettslag og sameier. I Kople får du en grønn arbeidsplass, hvor du får være med og forme fremtidens mobilitet. Vil du bli en Kopler?

Se ledige stillinger

SMARTservice

Les mer

SMARTservice

Historien bak SMARTservice startet allerede i 2012, med utrulling av smarte strømmålere på Ringerike, for Ringerikskraft Nett. Siden den gang har man byttet ut en fjerdedel av alle strømmålere i hele Norge. Selskapet har i dag endret fokus og satser nå på å levere effektive MAFI-tjenester.

Se ledige stillinger i Norge

De gode erfaringene i Norge har gjort at SMARTservice også satser i Sverige med store utrullingsprosjekter på smarte målere. 

Se ledige stillinger i Sverige

Hei, det ser ut til at du bruker Internet Explorer. Denne nettleseren blir ikke lenger støttet av Microsoft, og du kan oppleve at noen elementer på denne siden ikke oppfører seg helt som det skal. Vi anbefaler at du laster ned en moderne nettleser for en bedre opplevelse og økt sikkerhet.