Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

God alene, best sammen

Vi tror på utvikling, kompetanse og visjoner. Vi i Ringerikskraft er gode alene, men best sammen. Lurer du på hvem vi er? Les mer om hele konsernet her.

Fossen i flom

Vår virksomhet

Vi griper mulighetene og jobber aktivt for best mulige løsninger og resultater for kunder, eiere og lokalmiljø.

Ringerikskraft sponser Rockefroskene

Sponsorstøtte

Vi sponser lokal bredde og vi heier på deg som har et bankende hjertet for lokalsamfunnet.

Finansiell informasjon

Her finner du link til vår digitale årsrapporter og PDF'er av tidligere rapporter.

Aktsomhetsvurderinger

Policy og redegjørelse for aktsomhetsvurderinger i Ringerikskraft.

Jobb og utdanning

Hos oss har vi ansatte med ulik erfaringsbakgrunn og ulike utdannelser. Vår målsetting er å være en av regionens mest spennende arbeidsplasser.

Ledige stillinger i Ringerikskraft:

Vi søker energioperatør/ kraftverksoperatør til våre kraftverk

Vil du bidra til fornybar energiproduksjon og god og effektiv drift av våre kraftstasjoner? Vårt dyktige team som drifter kraftverkene Vittingfoss og Ulefoss trenger flere hender.

Godkjent lærebedrift

Ringerikskraft har lang erfaring som lærebedrift, og vi gleder oss til å ta imot unge og engasjerte lærlinger hvert eneste år.

Ledige stillinger hos våre datterselskaper

Føie

Les mer

Føie

Føie er nettselskapet for Hole, Nore og Ringerike. Føie har som oppgave å drifte, vedlikeholde og oppgradere strømnettet i de tre kommunene. Over 3900 km lav- og høyspentnett ser til at strømmen blir levert til nærmere 25 000 kunder.

Se ledige stillinger

Kople

Les mer

Kople

Kople leverer skreddersydde ladeanlegg til destinasjoner, næringsbygg, butikker, kommuner og borettslag og sameier. I Kople får du en grønn arbeidsplass, hvor du får være med og forme fremtidens mobilitet. Vil du bli en Kopler?

Se ledige stillinger

Hei, det ser ut til at du bruker Internet Explorer. Denne nettleseren blir ikke lenger støttet av Microsoft, og du kan oppleve at noen elementer på denne siden ikke oppfører seg helt som det skal. Vi anbefaler at du laster ned en moderne nettleser for en bedre opplevelse og økt sikkerhet.