Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Vi søker energioperatør/ kraftverksoperatør til våre kraftverk

Vil du bidra til fornybar energiproduksjon og god og effektiv drift av våre kraftstasjoner? Vårt dyktige team som drifter kraftverkene Vittingfoss og Ulefoss trenger flere hender.

Vi ser etter deg som har god teknisk innsikt og er en allsidig, selvstendig og løsningsorientert praktiker med elektrofaglig bakgrunn. Du vil få en spennende og variert arbeidshverdag på våre lokasjoner. 

Det skal være trygt å jobbe i Ringerikskraft Produksjon. Våre medarbeidere skal kommer glade og friske hjem etter endt arbeidsdag. Derfor har HMS høyeste prioritet, og det er viktig at du er positivt opptatt av arbeidsmiljø og sikkerhet.  

Som medarbeider i Ringerikskraft Produksjon vil du jobbe i et fellesskap preget av godt samarbeid, fleksibilitet og tillit, der vi er opptatt av å stå sammen og hjelpe hverandre. Hos oss deler vi verdiene samarbeidskraft, handlekraft og endringskraft. 

Du vil ha ditt daglige virke på Vittingfoss Kraftstasjon, med vedlikeholdsoppgaver i Ulefoss. Stillingen rapporterer til leder for Vittingfoss Kraftstasjon.  

Hva skal du jobbe med?

  • Drift, kontroll, rutinemessig vedlikehold og rehabilitering av turbiner, generatorer, apparat og kontrollanlegg, elektriske anlegg, dammer og bygninger 
  • Feilsøking og reparasjon av anlegg og utstyr 
  • Utvikling og forbedring av eksisterende anlegg, og deltakelse i bygging av nye anlegg 
  • Deltakelse i vaktordning knyttet til drift, vedlikehold og feilretting av anlegg (søker bør nå Vittingfoss Kraftstasjon i løpet av 45 minutter)  
  • Ivaretakelse av HMS for deg og dine kollegaer 
  • Holde deg oppdatert og utvikle deg innen relevante fagområder 

Utdanning og erfaring

  • Faglig og/eller realkompetanse innenfor elektro eller automasjon
  • Relevante fagbrev som energimontør, energioperatør eller elektriker er en fordel
  • Du må ha gyldig førerkort klasse B  

Personlige egenskaper

Vi søker en medarbeider som er opptatt av å holde seg faglig oppdatert, og som er nysgjerrig på utvikling og forbedring. Vi søker deg som er en teknisk anlagt problemløser som jobber strukturert og effektivt både selvstendig og i samarbeid med kollegaer. Du leter etter løsninger, og er fleksibel. Du trives med fysisk og praktisk arbeid både inne og ute. 

Vi tilbyr

På jobb hos oss får du varierte arbeidsoppgaver i et uformelt og godt arbeidsmiljø, med mulighet for faglig utvikling. Ringerikskraft Produksjon er en trygg og ordnet arbeidsplass med gode pensjons- og forsikringsordninger, og gode velferdsordninger.  

Ytterligere informasjon fås ved henvendelse til Pål Dahlheim tlf. 91 10 88 22 

Søknadsfrist: 5. mai 2024

Om arbeidsgiveren

Ringerikskraft Produksjon produserer fornybar vannkraft fra våre 9 hel- og deleide elvekraftverk. Total middelproduksjon er 450 GWh fordelt på 23 aggregater. Ringerikskraft Produksjon er en del av Ringerikskraft-konsernet.

Ringerikskraft er et energikonsern med hovedkontor på Hønefoss. Konsernets virksomhetsområde er vannkraft, strømnett og varme.

Søk her