Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Vi søker maskinist til våre kraftverk

Vil du bidra til fornybar energiproduksjon og være en del av det dyktige laget som sørger for at kraftstasjonene våre driftes godt og effektivt? Har du god teknisk innsikt, drives av å finne løsninger og trives med å jobbe selvstendig? Da kan du bli vår nye maskinist.

Vi har behov for ny maskinist til teamet som har som oppgave å drifte kraftverkene Hønefoss, Åsa, Askerudfoss og Viulfoss. Den rette personen har god teknisk innsikt og er en løsningsorienter praktiker med stor selvstendighet. Du vil være en mobil problemløser som ikke er direkte knyttet til et bestemt anlegg, men får en spennende og variert arbeidshverdag på flere av våre lokasjoner 

Hva skal du jobbe med?

  • Delta i løpende, rutinemessig vedlikehold, rehabilitering og montasjeoppgaver.  
  • Inngå i driftsteamet som sikrer optimal drift av kraftverkene. 
  • Deltagelse i vaktordning 

Utdanning og erfaring

Vi søker deg med faglig- og/eller realkompetansen innenfor automasjon eller elektro. Det er en fordel med fagbrev som energimontør, energioperatør, elektriker eller fagtekniker. 

Du må ha førerkort klasse B.  

Personlige egenskaper

Vi søker en teknisk anlagt problemløser, som trives med fysisk og praktisk arbeid. Du er strukturert og effektiv, jobber godt både i team og selvstendig, og er serviceinnstilt og pålitelig. 

Vi tilbyr

  • Et hyggelig å godt arbeidsmiljø 
  • Mulighet for faglig utvikling 
  • Konkurransedyktige betingelser, og en god pensjons- og forsikringsordning. 

Stillingen rapporterer til stedlig leder i Hønefoss Ringerikskraft Produksjon.  

Ytterligere informasjon fås ved henvendelse til Trond Monsen tlf. 913 88 698  

Søknadsfrist: 10. juni 2023 

Om arbeidsgiveren

Ringerikskraft Produksjon produserer fornybar vannkraft fra våre 9 hel- og deleide elvekraftverk. Total produksjon er 450 GWh fordelt på 23 aggregater. Ringerikskraft Produksjon er en del av Ringerikskraft-konsernet.

Ringerikskraft er et energikonsern med en omsetning på ca. 1 mrd. NOK og rundt 350 ansatte i sine hel- og deleide selskaper. Konsernet har hovedkontor på Hønefoss i Ringerike kommune. Konsernets virksomhetsområde er vannkraft, strømnett, entreprenør og energiløsninger.

Søk her