Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
Vi tror på deg! Som pådriver for lokalt engasjement støtter vi også lokale innovatører, og vi kan hjelpe deg med STARTKRAFT til ditt prosjekt.

Brenner du inne med en idé som kan være med på å skape noe nytt, tilføre noe til lokalsamfunnet, gjøre verden litt grønnere, eller dekke et behov vi ikke visste vi hadde? Gjennom STARTKRAFT håper vi at vi kan bidra til et voksende lokalmiljø der vi har virksomhet.

Søknadsfrist: Fortløpende. Saksbehandlingen skal ikke overstige 25 virkedager. Søknader behandles ikke i juli.

Søknadsbeløp: Inntil 30 000 i engangsstøtte.  

Målgruppe: Alle med en god idé. Prosjektet skal ha tilknytning til et sted vi har virksomhet.

Formål: Stimulere lokale/regionale innovatører i en oppstartsfase. Tilskuddet er ment å nå ut til et bredt spekter av idéer med ulike formål. Ideen kan være både aktiviteter, tjenester og produkter.

Rapportering: Som mottaker av STARTKRAFT skal du levere rapport til Ringerikskraft senest 12 måneder etter mottak av midler. Rapporten skal inneholde en redegjørelse for hvordan midlene er benyttet, om målsettingen i prosjektet er oppnådd og videre fremdrift i prosjektet.

Krav til søker: Ved støtte fra STARTKRAFT aksepterer du at Ringerikskraft vil kunne benytte ditt prosjekt i egen markedsføring internt og eksternt.

Søk støtte

Startkraft

Les mer om Startkraft og kriterier for tildeling i beskrivelsen over.

Ringerikskraft sponser Rockefroskene

Sponsorstøtte

Vi sponser lokal bredde og vi heier på deg som har et bankende hjertet for lokalsamfunnet.

Boglede

Lokalt engasjement som skaper aktivitet

Rå energi

For de som gjør noe som betyr noe for andre

Hei, det ser ut til at du bruker Internet Explorer. Denne nettleseren blir ikke lenger støttet av Microsoft, og du kan oppleve at noen elementer på denne siden ikke oppfører seg helt som det skal. Vi anbefaler at du laster ned en moderne nettleser for en bedre opplevelse og økt sikkerhet.