Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
Noen bare har det lille ekstra. En RÅ ENERGI som bidrar til å løfte alle rundt seg. Ved å gjøre noe som betyr noe for andre, og gjør hverdagen enklere eller bedre, kan du få støtte til ditt tiltak.

Et godt sted å bo skapes av at vi bryr oss om hverandre og gjør hverandre gode. Med støtte fra RÅ ENERGI får flere mulighet til å gjennomføre det de brenner for. Det er ikke alltid ildsjelene er de som roper høyest, så kjenner du noen som fortjener ekstra støtte til det de bidrar med, så er dette en fin kategori å nominere noen.

Søknadsfrist: Fortløpende. Saksbehandlingen skal ikke overstige 25 virkedager. Søknader behandles ikke i juli.

Søknadsbeløp: Inntil 10 000 i engangsstøtte.

Målgruppe: Alle tiltak med lokal tilhørighet som bidrar til å gjøre noe bedre for andre.

Formål: Hjelpe ildsjelene til å gjennomføre sine ideer og tiltak rettet mot å gjøre noe bedre for andre. Tilskuddet er ment å nå ut til et bredt spekter av idéer med ulike formål.

Krav til søker: Ved støtte fra RÅ ENERGI aksepterer du at Ringerikskraft vil kunne benytte ditt prosjekt i egen markedsføring internt og eksternt.

Søk støtte

Ringerikskraft sponser Rockefroskene

Sponsorstøtte

Vi sponser lokal bredde og vi heier på deg som har et bankende hjertet for lokalsamfunnet.

Boglede

Lokalt engasjement som skaper aktivitet

Startkraft

Startkraft til lokale innovatører

Hei, det ser ut til at du bruker Internet Explorer. Denne nettleseren blir ikke lenger støttet av Microsoft, og du kan oppleve at noen elementer på denne siden ikke oppfører seg helt som det skal. Vi anbefaler at du laster ned en moderne nettleser for en bedre opplevelse og økt sikkerhet.