Hvorfor velge varmepumpe?

Fordelene med en varmepumpe er mange. Du kan spare både energi og penger, samtidig som det er et miljøvennlig valg som gir deg et godt inneklima.

Med en varmepumpe kan du spare 30-80 % av energien du bruker til oppvarming sammenlignet med ren elektrisk oppvarming. En luft-til-luftvarmepumpe bruker elektrisitet for å hente energi fra luften utenfor, og genererer flere ganger mer varme enn elektrisiteten som brukes.

Fra kr. 14 990,-

Se vårt varmepumpeutvalg

Finansiering

For å gjøre det enkelt for deg, tilbyr vi deg som er strømkunde hos Kraftriket avbetaling over strømregningen. Du betaler da i månedlige avdrag, med lav rente, over fem år. 

Å installere en varmepumpe kan være en lur investering. Som regel går fyringskostnadene ned når du går fra ren elektrisk oppvarming til varmepumpe. Mens du betaler ned på varmepumpen vil strømregningen din være omtrent på samme nivå som før, avhengig av hvor varmt du ønsker å ha det. Men, du kan være trygg på at du gjort en god investering, og når nedbetalingstiden er over vil du merke en forskjell på strømregningen samtidig som varmepumpen din har mange gode leveår igjen.

Befaring

Vi samarbeider med Hønefoss Vaktselskap, som er en autorisert Toshiba-forhandler. De selger og installerer luft-til-luftvarmepumper hjemme hos deg. Har du tenkt på å kjøpe deg en varmepumpe, men ikke er helt sikker på hvilken du burde velge eller hvor den skal plasseres for optimal ytelse? Bestill deg en helt uforpliktende og gratis befaring fra Hønefoss Vaktselskap i dag. De hjelper deg med alle spørsmålene du har om luft-til-luftvarmepumper!

Bestill befaring