Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Om Boglede

Et av målene til Ringerikskraft konsernet er å bidra til at lokalmiljøene vi er en del av skal være et godt sted å leve og vokse opp i. Hvert år bidrar vi med betydelige midler for å støtte opp om det lokale engasjementet som skaper aktivitet.

Gjennom å engasjere oss i lokale aktiviteter bidrar vi til BOGLEDE. Et levende lokalmiljø er avhengig av et mangfold av aktiviteter, innen kultur, idrett og annen aktivitet. Dette mangfoldet gir mening, samhold, felles opplevelser og tilhørighet. Vi kaller det BOGLEDE!

Søknadsfrist: Vi behandler søknader om støtte til BOGLEDE tre ganger i året med søknadsfrist 1. april, 1. september og 1. desember. Vi behandler kun søknader til fristene, og søknader sendt gjennom søknadsskjemaet. Saksbehandlingstiden skal ikke overstige 25 virkedager.

Søknadsbeløp: Inntil 25 000 kroner. Det gis kun engangsstøtte. Alle er velkomne til å søke, men nye søkere vil prioriteres fremfor de som har fått støtte tidligere.

Formål: Formålet med BOGLEDE er å stimulere til økt lokal aktivitet, skape bedre trivsel og bidra til et godt sted å bo.

Krav til søker: Ved støtte fra BOGLEDE aksepterer du at Ringerikskraft vil kunne benytte ditt prosjekt i egen markedsføring internt og eksternt.

Søk om støtte

Boglede

Les mer om Boglede og kriterier for tildeling i beskrivelsen over.

Ringerikskraft sponser Rockefroskene

Sponsorstøtte

Vi sponser lokal bredde og vi heier på deg som har et bankende hjertet for lokalsamfunnet.

Startkraft

Startkraft til lokale innovatører

Rå energi

For de som gjør noe som betyr noe for andre

Hei, det ser ut til at du bruker Internet Explorer. Denne nettleseren blir ikke lenger støttet av Microsoft, og du kan oppleve at noen elementer på denne siden ikke oppfører seg helt som det skal. Vi anbefaler at du laster ned en moderne nettleser for en bedre opplevelse og økt sikkerhet.