Spørsmål om nettleie, strømbrudd eller strøm?

Entreprenøren Laje fusjoneres til ett selskap

Publisert: 27.06.2022


Infrastruktur-entreprenøren Laje har lyttet til kundene, og fra 1. juli 2022 samler de kreftene i et felles selskap. Laje AS er eid av energikonsernet Ringerikskraft, og har til nå vært organisert som et entreprenørkonsern med de fire døtrene Laje Innlandet AS, Laje Buskerud AS, Laje Hadeland AS og Nettservice Datadrift AS. Døtrene vil fra 1. juli bli fusjonert inn i morselskapet.

- Sammenslåingen til et felles Laje er helt i tråd med våre langsiktige mål om felles arbeidsprosesser og lønnsom vekst, og omstillingsprosesser vi har vært gjennom de siste årene har lagt et godt grunnlag for at vi nå samles i en enhet, sier daglig leder i Laje AS, Are Koppang.

Laje er eid av Ringerikskraft, og entreprenøren skal fortsatt være en del av energikonsernet og ha sitt hovedmarked på østlandsområdet.

Laje AS er et solid entreprenørselskap for bygging av infrastruktur innen områdene energi, telekommunikasjon, veilys/veiteknikk og stasjonsanlegg. De leverer også komplette byggestrømsanlegg til alle typer bygg og anleggsprosjekter, samt leder for sikkerhet, og ut-og innkobling. Laje AS har til sammen ca. 300 ansatte og en omsetning på ca. 700 millioner kroner. Innovasjon og kvalitet innen våre fagområder er en viktig del av deres identitet.

- Alle Laje-selskapene har lang fartstid og erfaring fra bransjen, og nå ønsker vi å bli enda mer slagkraftige sammen som ett Laje. Dette har også vært ønsket fra kundene våre, sier Koppang.

Konsernleder kommunikasjon

Cathrine Olsen

Telefonnummer: 97112488
cathrine.olsen@ringerikskraft.no
Cathrine Olsen
Kommunikasjonsrådgiver

Jenny Hols

Telefonnummer: 47281545
jenny.hols@ringerikskraft.no
Jenny Hols