Ny konsernsjef i Ringerikskraft

Etter 14 år som konsernsjef i Ringerikskraft har Ole Sunnset gitt stafettpinnen videre til Alf Inge Berget. Berget begynte i jobben den 1. oktober.

Ringerikskraft Nett blir Føie

Mot slutten av 2021 bytter Ringerikskraft Nett navn til Føie. Årsaken til navneendringen er et nytt myndighetskrav der nettselskap i et energikonsern ikke lenger kan ha samme eller lignende navn som morselskapet og annen konkurranseutsatt virksomhet i konsernet.

Nore Energi + Ringerikskraft

Siden april 2020 er Nore Energi en del av Ringerikskraft. Vi jobber oss stadig tettere sammen for å tilby gode energitjenester til alle kundene våre enten de er lokalisert i Nore eller Ringerike og Hole. Det første steget er tatt og vi er nå på felles websider. I denne saken ønsker vi å gjøre deg som er ny på Ringerikskraft.no litt mer kjent med hvor du finner nyttig informasjon.

Kundeservice

Velkommen til kundeservicesidene våre. Se gjennom ofte stilte spørsmål, eller send oss en henvendelse - så hjelper vi deg så raskt som mulig.

BLOGG
5. oktober 2021

Basketball for alle

Hvordan er det egentlig å drive en klubb midt i en pandemi? Og hva er det egentlig som driver noen til å stille opp år etter år, etter år? Vi slo oss ned sammen med ildsjelen Tomas Johansen i Hønefoss Basketballklubb for å ta en prat.

Lær mer Se flere blogginnlegg